Click to Email Endless Pools

WaterWell Exercitii acvatice si piscine terapeutice pentru reabilitare si antrenament

WaterWell

Prezentare WaterWell

IDEAL PENTRU AEROBIC ACVATIC SI HIDROTERAPIE, WaterWell furnizeaza apa pina peste piept intr-un pachet de sine statator care se potriveste aproape oriunde.

Hidroterapia a dovedit ca reduce durerea si ajuta vindecarea. Flotabilitatea in apa reduce drastic tensiunea si presiunea asupra corpului si elimina stresul din articulatii si muschi.

WaterWell este o combinatie unica de caldura, apa si miscare, ceea ce ofera multor oameni o ameliorare a durerilor cronice si rigiditatii, imbunatateste circulatia, creste flexibilitatea si amelioreaza spasmele musculare.

O treapta furnizeaza un alt punct de lucru si banda de alergare optionala va permit sa mergeti, sa alergati usor, sau chiar sa fugiti. Pierderea in greutate, imbunatateste gradul dumneavoastra de miscare, si intareste si tonifica muschii fara a stresa articulatiile vulnerabile.

Usor de instalat in camere noi sau existente, toate componentele pot trece usor printr-o usa sau scari. Disponibila intr-o varietate de dimensiuni si adancimi, putem personaliza piscina WaterWell pentru nevoile dumneavoastra de conditie fizica, scopuri, si stil de viata.

WATERWELL este complet autonoma. Toate instalatiile se potrivesc perfect sub masca. Alimentarea piscinei se face printr-un circuit dedicat de 240v, 30 amperi RCD.

Constructia modulara a piscinei WaterWell permite instalarea atat la interior cat si la exterior in spatii existente si sa va bucurati de aerobic acvatic si hidroterapie conform programului propriu. Pivnite, garaje, orice spatiu pe podea face posibila montarea. Panourile, care se imbina impreuna pentru a forma piscina WaterWell, se pot introduce usor pe orice usa. Modelul nostru standard 2,13x2,13m (dimensiuni interioare), poate primi usor doua persoane, dar clientii nostri aleg adeseori modele mai mari pentru a avea un pic mai mult spatiu pentru a primi mai multi utilizatori. Pentru a determina cel mai bine cat de mult spatiu aveti nevoie, luati in considerare antrenamentele dvs. de aerobic acvatic.

Deoarece efectul de flotabilitate in apa face exercitiile acvatice si terapia atat de utile, alegerea corecta a adancimii apei este importanta. Oferim 3 inaltimi diferite de pereti care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra. Scarile optionale sunt utilizate in mod normal pentru acces in piscina WaterWell.

Sistemul de filtare se ataseaza panoului frontal al piscinei WaterWell. Skimmerul/filtrul, pompa de circulatie, si incalzitorul/controlerul sunt montate impreuna cu ajutorul unor jonctiuni simple simplificand potrivirea acestora. Sistemul este precablat si fiecare component se conecteaza la incalzitor/controler cu mufe cu coduri de culori. Controalele prietenoase, computerizate permit sa setam temperatura apei si sa controlam luminile optionale si jeturile de hidroterapie. Pompa de circulatie supereficienta (110 W) nu numai ca salveaza consumul de energie, dar este de asemenea silentioasa. Filtrul lavabil si cartusul Natura 2 cupru/argint reduc mult consumul de clor necesar si sunt usor de schimbat in interiorul piscinei.

O usa de vizitare este necesara pe masca frontala unde sunt localizate toate instalatiile. Un acces suplimentar este necesar cind se opteaza pentru jeturi de hidroterapie. In consecinta, spatiul alocat pentru piscina WaterWell poate fi mic - trebuie sa fie dioar cu 61cm mai lat si 91 cm mai lung decat dimensiunile interioare ale piscinei dumneavoastra.

  • Suprafata de exercitii WaterWell: 1,83m x 1,83m pina 2,74m x 4,57m
  • Adancimi: 1m; 1,14m; sau 1,3m
  • Volumul de apa: 3.300 la 19.000 litri
  • Sistemul de filtrare al apei - Incalzitor, pompa, filtru, Purificator Nature2
  • Banchete interioare de stat
  • Trepte interioare
Puteţi accepta sau respinge cookie-urile de pe acest site, accesând linkul corespunzător: