Click to Email Endless Pools

Fastlane Pro Un sistem de inot contra curent de calitate pentru orice piscina

Fastlane

Fastlane Pro

Sistemul Fastlane Pro produce un curent omogen, silentios dar puternic perfect pentru orice piscina. Setati viteza apei la ritmul DUMNEAVOASTRA dorit, si inotati acasa. Va furnizeaza toate beneficiile inotului -- conditia sistemului cardiovascular, forta muschilor si articulatiilor, cu impact redus de instalare -- in intimitatea propriei gradini. Ajustabil complet pentru inotatori de diferite categorii, de la incepatori la olimpici, este perfect pentru aerobic acvatic, hidroterapie si alergari in apa.

Sistemul Fastlane Pro va transforma piscina intr-un loc de joaca pentru o vara distractiva. Alegeti orice obiect gonflabil si plutiti in sensul curentului. Sistemul Fastlane Pro entuziasmeaza copiii care inoata in timp ce creaza un ambient sigur si creativ de joaca.

Usor de instalat, fara legaturi electrice in piscina, Fastlane Pro se potriveste oricarei piscine. Pentru conditie fizica sau distractie, sistemul de inot contracurent Fastlane Pro adauga o noua dimensiune piscinei dumneavoastra.

SISTEMUL FASTLANE are doua componente: o unitate hidraulica de antrenare situata la distanta, furnizeaza putere curentului de apa si o unitate de inot care se monteaza pe peretele piscinei. Aceste componente sunt legate cu doua furtune hidraulice proiectate astfel incit sa tina curentul electric departe de apa. Partea care se monteaza in piscina include un motor hidraulic submersat care invarte elicea noastra de 40,6 cm si un sistem de canale inovativ, care mareste omogenitatea si puterea curentului de apa.

Robustul motor de 5 CP este de obicei montat impreuna cu celelate echipamente in caminul tehnic, evitand astfel ca electricitatea sa ajunga la piscina. Sistemul hidraulic contien19 litri de fluid hidraulic vegetal,biodegradabil, care este pompat in unitatea de inot. Variind debitul de ulei, veti schimba turatia elicei si astfel se modifica curentul de apa.

Fastlane Pro poate fi instalat in orice piscina ingropata, noua sau existenta, din beton, finisata cu liner sau piscina din fibra de sticla, si de asemenea in multe piscine supraterane. Unitatea de inot se plaseaza in apa la 99 cm sub linia apei. Altfel spus, daca o piscina este suficient de adanca pentru inot, e suficient de adanca pentru sistemul Fastlane Pro. Ca sa va obisnuiti cu comenzile Fastlane Pro, va trebuie doar cateva secunde. Porniti sistemul Fastlane Pro apasand pe butonul On/Off al telecomenzii. Butoanele Faster (Mai repede) si Slower (Mai incet) va permit sa alegeti viteza apei la un nivel confortabil pentru nevoile dumneavoastra.

Oferim doua modele potrivite pentru orice piscina rezidentiala:

  • Sistemul de montat pe platforma (plaja) se adreseaza acelora care il adapteaza unei piscine existente. Fastlane Pro atarna peste peretele piscinei, mentinut pe pozitie de o placa prinsa cu suruburi de platforma din jurul piscinei. Furtunele hidraulice sunt trecute peste componentele ce formeaza acoperirea platformei.
  • Pentru constructiile noi sau renovari mari, Sistemul nostru Fastlane Pro cu Montaj pe Perete se ataseaza direct pe peretele piscinei la linia apei. Toate conexiunile si furtunele raman in afara piscinei, sub platforma acesteia.

Necesita un singur circuit de 30-A, 240-V RCD.

Distantele minime pentru Fastlane Pro

Puteţi accepta sau respinge cookie-urile de pe acest site, accesând linkul corespunzător: