Click to Email Endless Pools

Endless Pools Toate beneficiile unei piscine traditionale intr-un spatiu restrans

Endless Pool

Endless Pool

Produsul nostru reprezentativ, Endless Pool, este proiectat sa se potriveasca oriunde, in interior sau exterior. Datorita proiectarii modulare, se poate instala chiar in incaperi existente in locuinta dumneavoastra. Toate componentele unei piscine Endless Pool pot fi introduse usor pe o usa sau pe scari. Proiectarea modulara permite realizarea de piscine cu diferite dimensiuni de la 2,13m x 3,66m pina la 3,05m x 4,88m cu adancimi pina la 1,83m. Aceasta flexibilitate a permis la mai mult de 20.000 de clienti sa-si realizeze visul de a inota acasa intr-o piscina Endless Pool.

Cu o piscina Endless Pool, veti trasa o linie estetica. Bordurile personalizate si suplimentele de rezerva sunt optiunile standard pe care le oferim. Deoarece folosim un liner de vinil in interiorul unor pereti de otel, nu sunt constrangerile date de o matrita. Daca doriti adancimi variabile ale apei, putem realiza asa ceva. Puteti sa va faceti o piscina Endless Pool exact de dimensiunile dorite.

Endless Pool este un sistem complet care include piscina, plus un sistem de filtrare, sistem de incalzire, filtrarea si purificarea apei, un generator de curent pentru inot si conducte de returnare a apei in piscina. Optiunile cele mai populare includ modele mai late, mai lungi si mai adanci, copertine de securitate retractabile, trepte/scaune interioare, scari exterioare, masca din materiale sintetice si lumini subacvatice. Pentru mai multe informatii tehnice va rugam sa ne apelati la globalsales@endlesspools.com.

Puteţi accepta sau respinge cookie-urile de pe acest site, accesând linkul corespunzător: